Sus

“Where’s the Revolution”, noul single Depeche Mode

Depeche Mode a lansat un nou single “Where’s the Revolution”, prima compoziție muzicală a trupei din ultimii patru ani, dar și prima melodie de pe al 14-lea album, “Spirit”, care va fi disponibil la nivel global, începând cu 17 martie.

Pentru acest album, trupa a colaborat cu producătorul James Ford, de la Simian Mobile Disco, care a mai lucrat cu artiști ca Foals, Florence & The Machine, Arctic Monkeys etc. Albumul vine în continuarea albumului Delta Machine, lansat în 2013, care a ajuns pe locul 1 în 12 țări.

Denumit de Q Magazine cel mai dinamic album din ultimii ani, LP-ul “Spirit” a atras deja foarte multe aprecieri din partea criticilor.

Pentru promovarea celui de-al 14-lea album, trupa va susține un turneu în fața a 1.5 milioane de fani din 34 orașe din 21 de țări europene, care va debuta pe 5 mai la Stockholm, Suedia. Fanii vor avea parte de o experiență memorabilă și un spectacol live excepțional. După concertele din Europa, Depeche Mode va continua turneul în America de Nord și de Sud.

În România îi vom vedea în Cluj-Napoca, pe 23 iulie 2017.