Sus

Noi nume și bilete Early Bird pentru AWAKE Festival 2017!

Modestep (live) și Irie Maffia, alături de Axel Thesleff, Alternosfera, Kiscsillag și Șuie Paparude sunt cele mai recente nume incluse în line-up-ul primei ediţii AWAKE! Festivalul continuă astfel seria confirmărilor, după ce, la începutul anului, anunţa unul dintre cele mai aşteptate show-uri ale anului: Rag’n’Bone Man – pentru prima dată în Romania, alături de Tom Odell și trupe locale și regionale. Festivalul AWAKE se desfășoară anul acesta în weekendul 1-3 septembrie și are loc într-unul dintre cele mai frumoase parcuri din zona Ardealului, respectiv Domeniul Teleki din Gornești, la doar 20 de minute de Târgu Mureș.

AWAKE_1-3 Sept_Transylvania_2

Formată în 2010, Modestep este recunoscută astăzi pentru stilul său muzical interesant, bazat pe un amestec de elemente electronice de dubstep şi drum & bass cu influenţe hard rock, fiind asemănată adesea cu trupe ca Pendulum sau Prodigy. Dinamica show-ului live i-a garantant de-a lungul timpului o prezență constantă la cele mai mari festivaluri de muzică, printre care Reading, Rock am Ring, Coachella, Glastonbury și Exit. Anul acesta, Modestep vine la AWAKE în formulă live, cu un show energizant, după ce, în 2012, a cântat pe scena festivalului B’ESTFEST din București.

Irie Maffia este o trupă din Ungaria cu experiență pe scena muzicii live, activând din 2005. Bazat pe reggae și dancehall, stilul lor se îmbină armonios cu hip hop, funk și rock, dând naștere unor show-uri electrizante. Irie Maffia nu este străină publicului român, concertele susținute de-a lungul timpului în țară transformând-o într-una dintre trupele favorite din Ungaria. Pentru anul acesta, Irie Maffia pregătește un show nou ce va putea fi văzut live în cadrul festivalului AWAKE.

Alături de Modestep și Irie Maffia, alte 8 nume completează programul muzical al primei ediții AWAKE: Axel Thesleff (FIN), Alternosfera (MD), Kiscsillag (HU), Șuie Paparude (RO), Gojira & Planet H (RO), DJ Sauce (RO), sZempöl Offchestra (RO), T-Boys: Goranga & Missile (RO) și DJ Shiver (RO). Aceștia se alătură artiștilor confirmați: Rag’n’Bone Man, Tom Odell, Mary PopKids, Subcarpați, Golan, Jurjak și Les Elephants Bizarres, noi nume urmând a fi anunțate în perioada următoare.

Experiența de festival este cu atât mai interesantă pentru cei care aleg să campeze, iar participanții  se vor putea bucura de cazare cu stil în zona de Glamping (camping VIP), cu acces la dușuri și toalete proprii. Glamping înseamnă o oază de liniște, cu iluminare artistică pe timp de noapte ce va cuprinde un număr limitat de corturi echipate cu saltele gonflabile, pături, covoare, felinar și coș de gunoi, de la Get A Room Camping. Fiecare cort are capacitate de 4 persoane și va putea fi închiriat la prețul de 1100 lei, ca opțiune pentru cei care dețin abonament de 3 zile cu camping. De asemenea, participații vor avea la dispoziție în zona de camping opțiunea de pre-pitched tent, care presupune închirierea unui cort de 2 persoane echipat cu 2 izoprene, la prețul de 200 de lei, pentru 3 nopți.

Festivalul AWAKE se va desfășura în perioada 1-3 septembrie, pe Domeniul Teleki din Gornești (Târgu Mureș), biletele fiind disponibile online pe eventim.ro, dar şi în magazinele partenere. În Târgu Mureş, acestea pot fi achiziționate din magazinul Vodafone (Piața Trandafirilor nr. 58A) și stațiile OMV din strada Gheorghe Doja nr. 62, respectiv DN15. Opțiunile de Glamping și pre-pitched tent sunt de asemenea puse în vânzare.

În perioada 2 martie – 31 mai abonamentele de 3 zile pot fi achiziționate la prețul EARLY BIRD de 151 lei și 175 lei incluzând camping. Din 1 iunie, până joi, 31 august, în perioada de PRESALE, abonamentele vor fi disponibile la prețul de 181 lei, respectiv 205 lei.

Festivalul AWAKE este susținut de Pepsi.

Partener media: KISS FM

Pentru noutăți vizitați site-ul www.awakefestival.ro și pagina de Facebook a festivalului, www.facebook.com/AwakeFestival.Ro