Sus

Forest Library devine Magic Library pentru Noaptea Cartilor Deschise!

A 6-a editie a celui mai cunoscut eveniment de incurajare a lecturii are loc pe 23 aprilie, de Ziua Internatională a Carții, in Piata Sfantul Anton, Centrul istoric al Bucurestiului.

Luni, 23 aprilie, de la ora 19.00, intr-un decor special creat, toti cititorii sunt invitati sa intre in universul magic al cartilor, sa citeasca si sa faca schimb de titluri, autori sau idei, alaturi de cei care an de an aleg sa celebreze cartea la Noaptea Cartilor Deschise.

Designul bibliotecii va fi unul deosebit, realizat impreuna cu Festivalul Awake, unde participantii festivalului au citit din cartile Litera la Forest Library pe Domeniul Teleki din Gornesti, Mures.

Pentru a continua buna traditie de anul trecut, cine doreste sa doneze din propria biblioteca va primi din partea Editurii Litera o carte noua. Vom regasi pe rafturile Magic Library la Noaptea Cartilor Deschise o selectie a celor mai bune colectii Litera de fictiune, non-fictiune, carti de colorat, young adult și carti pentru copii.

Anul acesta, in premiera, Noaptea Cartilor Deschise va continua si dupa 23 aprilie! Pană miercuri, 25 aprilie, ora 24.00, va avea loc o serie de evenimente dedicate cititorilor: ateliere de lectură pentru copii, desene creative pentru adulti si lecturi publice. Mai multe detalii despre program și noutați in timp real vor fi disponibile pe pagina de Facebook Editura Litera.

Pasionatii de literature din intreaga lume sarbatoresc in fiecare an Ziua Internationala a Cartii și a Drepturilor de Autor, eveniment organizat de UNESCO cu scopul promovarii lecturii, publicarii cartilor si a drepturilor de autor.