Sus

Depeche Mode revine la Bucuresti!

Depeche Mode, trupa care a redefinit sunetul muzicii de-a lungul timpului, va porni intr-un nou turneu european cu o productie impresionanta, ajungand si la Bucuresti. Aceasta este cea de-a doua vizita in Romania din cariera trupei, evenimentul urmand a se desfasura  pe 15 mai, la Arena Nationala!

Despre: Celebrand mai mult de trei decenii in industria muzicala, cu peste 100 milioane de albume vandute in toata lumea, Depeche Mode si-a petrecut mare parte a anului trecut  lucrand la cel de-al 13-lea material discografic. Lansarea albumului este programata pentru primavara acestui an, succedand Sound Of The Universe din 2009. “Sunt extrem de entuziasmat in privinta lansarii unui nou album si sunt nerabdator sa incep turneul!” a declarat Dave Gahan. Seria concertelor in Europa va debuta pe data de 7 mai cu un show in aer liber, in parcul Hayarkon din Tel Aviv, alte destinatii de concert ale trupei fiind Stadionul Olimpic din Berlin, Stade de France din Paris, Stadionul Lokomotiv din Moscova sau Stadionul Olimpic din Roma. Turneul european va include 34 de show-uri in 25 de tari, ultimul concert urmand a avea loc pe Minsk Arena din Belarus, pe data de 29 iulie.

Acestea vor fi primele show-uri live ale trupei dupa succesul Tour of the Universe din 2009-2010, turneu in care Depeche Mode a sustinut 142 de concerte, inregistrand vanzari record cu cele peste 2,5 milioane de bilete.

 Concertul de la Bucuresti va avea loc pe 15 mai 2013 si se va desfasura pe Arena Nationala, unde a avut loc anul acesta si concertul Red Hot Chili Peppers.

Biletele sunt disponibile la mai multe categorii de pret, intre 135 si 435 lei, in functie de distanta fata de scena: cele fara loc, in categoria

Gazon A si B, sunt 245 lei, respectiv 135 lei, in timp de locurile pe scaune costa 145, 170, 200, 240, 275, 320, 435 lei. Pot fi achizitionate:

– online, de pe www.Myticket.ro,

– sau de la urmatoarele puncte de vanzare:

– reteaua magazinelor Diverta

– magazinul Muzica ( Calea Victoriei Nr. 41-43)

– libraria Mihai Eminescu (Bd. Regina Elisabeta Nr. 16)­­­­­­

– casa de bilete a Salii Palatului (Strada Ion Câmpineanu Nr. 28)