Sus

Intr-o lume in care canalele TV sunt supuse constant tabloidizarii, fostii membri Divertis – reuniti sub numele de Distractis – se intorc pe scena, readucand scheciurile inteligente aproape de public, acolo unde s-au simtit de altfel cel mai bine de-a lungul timpului. Va fi o reintoarcere la stilul care i-a consacrat pe Doru Antonesi, Florin Constantin, Ioan Gyuri Pascu, Cristian Gretcu, Catalin Mireuta, Valentin Gora, Doru Parcalabu si Silviu Petcu, transformandu-i in cel mai indragit grup umoristic al scenei romanesti. Distractis Show – Nemuricii va fi asadar o reiterare a show-urilor care umpleau pana la refuz salile de spectacol la inceputul anilor ’90, inainte ca grupul sa-si mute „sediul central” pe canalele tv.

Reintoarcerea la show-ul live, cu glume inteligente si scheciuri bine gandite, la umorul in stare pura, nealterat de mondenizarea dusa la extrem a televiziunilor de acum, reprezinta reteta pe care cei opt comedianti si invitatii lor supriza o pregatesc pentru acest an. In lumea talent-show-urilor, Distractis ramane asadar acelasi Chef de 5 stele care combina inspirat satira politica cu umorul elegant, spontan, improvizat, asezonandu-le cu episoade proaspete ale vesnicei lupte impotriva prostiei si servindu-le cu garnituri de rasete si aplauze, respectand mereu reteta Divertis: „Intotdeauna creierul MARE va rade inaintea creierului MIC sau foarte MIC”.

Site oficial: www.distractis.ro
Pagina oficiala de Facebook Distractis

ACREDITARI
In perioada 18-24 martie se primesc cererile de acreditare pentru evenimentul Distractis Show ce va avea loc pe 31 martie, 6, 7 aprilie la Sala Radio. Cererile de acreditare se vor trimite exclusiv online, prin completarea formularului electronic prezent aici. aici.

Pentru fiecare agentie de presa/publicatie/post radio – TV/website se pot trimite cereri de acreditare pentru maxim doua persoane, reporter si fotograf/cameraman. Vor fi luate in considerare doar cererile trimise in perioada mai sus mentionata, decizia finala legata de acreditari va fi luata alaturi de managementul artistului, aceasta urmand a fi comunicata ulterior pe adresa de e-mail a persoanei de contact.

Numarul de acreditari este limitat, in sprijinul deciziei finale fiind necesara detalierea in formularul online, in limba engleza, a scopului pentru care este solicitata acreditarea, o scurta prezentare a publicatiei/postului, precum si mentionarea link-urilor catre orice materiale, stiri, articole etc. publicate despre evenimentul in cauza.