Sus

Dupa sase veri cu muzica, emotie, bucurii, zambete, dans si aplauze, B’ESTFEST se pregateste de o editie aniversara ce se va desfasura in perioada 5-7 iulie, in acelasi B’ESTFEST Park – Tunari.

Despre editia 2013: In 2013 B’ESTFEST Summer Camp implineste “cei 7 ani de acasa” si ii va sarbatori alaturi de fanii festivalului printr-un weekend de neuitat. Asadar, B’ESTFEST Summer Camp 2013 va avea loc in perioada 5-7 iulie, in acelasi B’ESTFEST Park din Tunari, si va aduce si mai multa distractie, show-uri live formidabile si experiente unice, dar si preturi speciale pentru abonamente si bilete achizitionate in perioada de “early bird”!

Si in acest an B’ESTFEST Summer Camp va pastra traditia, reunind in programul festivalului artisti din toata lumea si stiluri variate: de la rock, alternative, metal sau reggae, pana la drum’n’bass, dubstep sau electro. B’ESTFEST a crescut de la an la an, devenind, fara doar si poate, cel mai important festival local, cei prezenti  avand parte nu doar de line-up-uri extraordinare, dar si  de o experienta de festival completa, cu o multime de activitati antrenante. Pentru editia de anul viitor, extra-activitatilor din cadrul summer-camp-ului li se va acorda si mai multa atentie ca in anii precedenti. Astfel, pe langa muzica, publicul va avea la dispozitie o multime de alte atractii pe durata celor 3 zile de B’ESTFEST : jocuri, spatii de relaxare, terase, ateliere de creatie, prezentari de moda, targuri culinare sau sporturi mai mult sau mai putin extreme!

Mai mult decat atat, in perioada “early bird”, adevaratii fani B’ESTFEST vor fi rasplatiti cu preturi speciale  putand achizitiona un abonament pentru toate cele 3 zile cu doar 150 de lei, urmand ca biletele de o zi sa devina disponibile dupa primele confirmari de artisti, la doar 70 de lei! Biletele sunt puse in vanzare online, pe www.MyTicket.ro, ulterior fiind disponibile si in magazinele de specialitate. Anul acesta posesorii de abonamentele se vor bucura nu doar de accesul in toate zonele festivalului si de show-urile a peste 70 de artisti, ci si de numeroase alte facilitati-surpriza ce vor fi in curand anuntate.

Despre B’ESTFEST:

Nascut in 2007 si consolidat de-a lungul anilor, B’ESTFEST este unul dintre putinele branduri muzicale autohtone care se bucura de recunoasterea internationala. Membru al comunitatii Yourope (asociatia internationala a festivalurilor europene) inca de la prima editie, B’ESTFEST a adaugat anul acesta alte doua noi nominalizari la cele 5 obtinute pana in 2011 pentru doua dintre cele mai vanate premii ale industriei de profil, UK Festival Awards si Europan Festival Awards.

 

Editia din 2012 a B’ESTFEST Summer Camp a fost inclusa pe lista evenimentelor “must-see” ale anului de catre publicatii precum The Guardian, Travelbite sau Bakpakguide. De asemenea, publicatii precum DJ Mag, Artrocker Magazine sau Mixmag au fost prezente pe parcursul celor trei zile de festival, realizand recenzii ale evenimentului si laudand  conceptul si experienta de neuitat.

Artrocker Magazine despre B’ESTFEST Summer Camp: “Diversitatea a stat la baza unui line-up de succes: de la ritmuri antrenante pe scena Dance Arena, la noul val din muzica romaneasca prezentat pe scena Futures Heroes, pana la hard rock, metal sau punk pe scena rock si incheind cu artisti internationali de top pe scenele principale.”

Soonnight.com  despre B’ESTFEST Summer Camp: “B’estfest este festivalul din Europa de Est ce nu trebuie ratat. Stiu, o sa ziceti: da, dar este in Romania…insa va asigur ca este o tara cu o multime de lucruri interesante de vazut. Si aveti si dovada in imagini. Iar romanii sunt niste oameni foarte sarmanti si ospitalieri.  In pus, anul trecut B’ESTFEST a primit o nominalizare pentru pentru cel mai bun festival european de talie mijlocie. Ceea ce nu e deloc de trecut cu vederea pentru o tara aflata in plin proces de dezvoltare.  B’estfest nu este doar un festival, e un loc pentru toata familia ce ofera publicului 7 secene si diverse alte activitati: parc de distractie, cinema in aer liber, o multime de restaurante, zone de sport, bazar, o casa de casatorii si un salon de tatuaje!

Biletele –  abonamentele valabile pe intreaga durata a celor trei zile de festival (150 RON), biletele pentru o singura zi (70 RON) si voucherele de camping (20 RON) se gasesc in pre-sale (pana pe data de 30 iunie):

– online, pe www.Myticket.ro,

-reteaua magazinelor Diverta

-magazinul Muzica ( Calea Victoriei Nr. 41-43)

-libraria Mihai Eminescu (Bd. Regina Elisabeta Nr. 16)­­­­­­

-casa de bilete a Salii Palatului (Strada Ion Câmpineanu Nr. 28)

Editia din 2013 a B’ESTFEST Summer Camp se anunta a fi una cu adevarat aparte, urmand ca in curand sa fie anuntate si primele nume din line-up-ul de vara viitoare. Petru toti cei care indragesc acest festival si pentru publicul iubitor de muzica si distractie in general, B’ESTFEST promite 3 zile de neuitat, o experienta ce trebuie traita pentru a fi povestita. Mai multe detalii pe www.bestfest.ro si www.facebook.com/bestfest.romania.

 

Official website: www.bestfest.ro

Official facebook page: www.facebook.com/bestfest.romania