Sus

AWAKE a inceput deja pregatirile pentru editia cu numarul 2. In 2018, festivalul va avea loc in weekendul 17, 18, 19 august, pe acelasi taram fermecat al domeniului Teleki din Gornesti, Mures.

Cei care nu vor sa mai stea pe ganduri isi pot achizitiona bilete incepand de astazi, de pe www.eventim.ro, la un pret special de doar 99 de lei, cu camping inclus. Pretul este valabil pana la finalul anului, in perioada “WISE BIRD”, urmand ca de la 1 ianuarie preturile sa se majoreze conform calendarului de mai jos:

1 ianuarie – 28 februarie 2018 SPEED BIRD 109 lei, respectiv 135 lei cu camping* inclus
1 martie – 16 mai 2018 EARLY BIRD 159 lei, respectiv 185 de lei cu camping* inclus
17 mai – 16 august 2018 SLEEPY BIRD(Presale) 199 lei, respectiv 225 de lei cu camping* inclus.

 

*Voucherul de camping achizitionat separat va fi disponibil la pretul de 35 de lei.

Awake este un festival care si-a propus inca de la inceput sa aduca in mijlocul naturii arta sub cat mai multe forme, reunind in prima editie nu doar muzicieni din diferite colturi ale lumii, ci si actori, artisti plastici si arhitecti, oameni creativi, totul intr-o atmosfera de relaxare asezonata cu party-uri pline de energie la ceas de seara. Set-up-ul festivalului a fost unul cu adevarat special, domeniul Teleki fiind amenajat cu mobilier si elemente decorative special realizate pentru AWAKE, pornind de la conceptul artistic al festivalului, dar si cu instalatii de mari dimensiuni, unele dintre ele fiind create chiar in cadrul taberei ARTDOOR. Urmatoarea editie va incerca sa pastreze aceeasi idee de comuniune artistica, dar promite sa revina cu un set-up mai spectaculos, un program mai bogat si activitati dintre cele mai diverse pentru a oferi publicului o experienta AWAKE si mai intensa.

Cei care vor sa rememoreze primele zile din povestea AWAKE, pot urmari mai jos aftermovie-ul oficial, mai multe fotografii si povesti despre cum s-a distrat publicul in primul weekend AWAKE putand fi descoperite pe pagina de facebook a festivalului: www.facebook.com/AwakeFestival.

Noutati despre editia 2 vor aparea in saptamanile ce urmeaza. Daca vreti sa fiti primii care le afla, va puteti inscrie la newsletter-ul AWAKE, chiar pe site-ul festivalului, link direct aici: www.awakefestival.ro.