Sus

CONCURS – Câștigă “Spirit”, noul album Depeche Mode!

Ai bilet la concertul Depeche Mode? Acum poți câștiga noul album „Spirit”. Înscrie-te în concurs în perioada 2 aprilie – 16 aprilie și ai șansa să câștigi unul din cele două premii acordate în fiecare săptămână. Tot ce trebuie să faci este să să completezi acest formular: https://goo.gl/forms/CssZR7LXPPiVMl202

Este validă o singură înscriere pe toată perioada concursului. Pentru mai multe detalii, citește Regulamentul.

Regulament concurs

Concursul este organizat de:

SC Emagic Live SRL, cu sediul social în Strada Louis Blank nr. 8, Sector 1, București, C.U.I. 30704075, număr de ordine la Registrul Comerțului J40/12756/16.10.2013, cont RO32RZBR 0000 0600 1504 4032 deschis la Banca Raiffeisen Bank SMB, reprezentată de Guido Janssens cu funcția de Administrator, denumit în continuare Organizatorul

– Concursul se desfășoară în perioada 2 – 16 aprilie 2017.

– Înscrierea se face doar în baza completării formularului de înscriere: https://goo.gl/forms/ijGXqUtvqzyjzhBv2, în care vor fi lăsate datele de contact ale persoanei care se înscrie în competiție (nume, prenume, adresa de e-mail, număr de telefon), precum și codul de bare aferent biletului achizitionat pentru show-ul Depeche Mode de pe Cluj Arena.

– Pentru înscrierea în concurs sunt necesare:

– Completarea corectă a formularului de înscriere: https://goo.gl/forms/ijGXqUtvqzyjzhBv2

– Cel puțin un cod de bare pentru un bilet valid la concertul Depeche Mode – Global Spirit Tour / 23 iulie / Cluj Arena

– Data limită a înscrierilor este 16 aprilie, ora 18:00.

– Câștigătorii (2 în fiecare săptămână) vor fi desemnați aleatoriu pe 10 și 17 aprilie, dintre toți participanții care au îndeplinit cele două condiții enumerate mai sus.

– Câștigătorii (4 persoane în total) vor fi anunțați pe adresa de email menționată în formularul de înscriere.

– Anunțul câștigătorilor se va face doar după validarea răspunsurilor și a codurilor de bare ale biletelor, pe pagina concursului și prin email adresat direct câștigătorilor.

 

Premiile sunt oferite cu sprijinul Cat Music și Sony Music Entertainment.