Sus

AWAKE Festival 2017, trei zile de efervescenta in inima Ardealului

Prima editie AWAKE Festival a adus 3 zile pline de efervescenta in inima Ardealului. Domeniul castelului Teleki din Gonesti s-a dovedit a fi gazda perfecta pentru cei peste 19.000 de spectatori care s-au bucurat din plin de gradina cu muzica si arte AWAKE, in weekend-ul 1-3 septembrie 2017.

Zeci de artisti internationali, maghiari si romani, printre care Tom Odell, Knife Party, Modestep, Aeroplane, Coma, Suie Paparude, Subcarpati, Mary Popkids, Irie Maffia, si numeroase zone de activitati pentru toate gusturile, totul intr-un cadrul natural perfect inobilat de cele 10 lucrari castigatoare ARTDOOR, au reprezentat ingredientele primei editii Awake.

De-a lungul celor 3 zile, publicul Awake a savurat mancaruri dintre cele mai diverse in cele doua zone de restaurante: Castle si Garden Food Court, a putut urmari piese de teatru stradal, sau proiectii de filme in zona Cinema Under the Bridge. In zona FEED YOUR MIND, participantilor li s-a pregatit un program bogat ce a inclus conferinte cu speakeri din diferite domenii, sesiuni Open Mic, destinate tinerilor antreprenori interesati sa-si promoveze initiativele, dar si intalniri cu organizatorii, in care publicul a oferit in timp real feedback catre echipa de organizare AWAKE.

Cei cu chef de aventura au avut la dispozitie THE PLAYGROUND, un spatiu de joaca pentru copii mici si mari, cu tiroliana, plasa de escalada, pod indian, panou de catarat, turn de lazi si tir cu arcul.

Diminetile incepeau in zona SERENITY MEADOW cu mai multe sesiuni de fitness, yoga si pilates, iar apoi participantii se puteau relaxa in mijlocul padurii, la FOREST LOUNGE. Dupa-amiezile au fost petrecute alaturi de o selectie bogata de carti, dar si de boardgames la FOREST LIBRARY, biblioteca in aer liber.

Outfit-ul de festival a fost completat de catre comerciantii din BAZAAR, care au adus tricouri si bijuterii handmade, flash tattoos, accesorii din lemn si piele.

Prima editie AWAKE a fost precedata de Tabara de Creatie ARTDOOR, dedicata castigatorilor concursului de instalatii artistice ARTDOOR – Big Art Meets Nature. Cele 10 lucrari premiate au fost admirate pentru prima data in cadrul festivalul AWAKE, pe domeniul castelului Teleki, in weekendul 1-3 septembrie. Expozitia in aer liber a inclus si lucrarea „Give more sky to the flags” a artistului Mircea Cantor, unul dintre cei mai cunoscuti artisti romani contemporani si presedintele concursului ARTDOOR.

Imagini si clip-uri de la prima editie AWAKE gasiti pe site-ul: www.awakefestival.ro si pagina de facebook: Festivalul Awake 2017 .