Sus

AWAKE 2019 se desfășoară între 15 – 18 august

A doua ediție a festivalului AWAKE s-a încheiat cu succes, iar următoarea va fi și mai spectaculoasă. Pregătirile au început pentru un AWAKE care aduce deja două noutăți importante.

Festivalul își extinde durata la 4 zile și se va desfășura între 15 și 18 august 2019. AWAKE va avea astfel o zi în plus cu muzică, artă, inspirație în același cadru magic al domeniului Teleki din Gornești, Mureș.

În plus, pentru cei mai nerăbdători,  abonamentele WISE BIRD se pun în vânzare începând cu 1 octombrie la prețul de 119 lei, respectiv 149 lei abonamentele cu camping, pe tickets.awakefestival.ro.

AWAKE este un boutique festival care își propune să deschidă minți și suflete prin muzică și forme de artă complementare, activități culturale eclectice, sportive și multe alte surprize. Toate acestea au loc într-un ambient de poveste, prin care patrimoniul și istoricul domeniului Teleki sunt valorificate în contextul unei experiențe intense, contemporane.

Ediția din 2018 a fost surprinsă în clipul oficial al festivalului, care poate fi urmărit mai jos:

Dacă vreți să fiți primii care află mai multe detalii despre ediția din 2019, vă puteți înscrie la newsletter-ul AWAKE, chiar pe site-ul festivalului: www.awakefestival.ro.

Website * Facebook * Instagram * Youtube